Referenties van Unie Services

”Wat mij opvalt, is dat Unie Services sterk is in het meedenken om tot goede oplossingen te komen. In het ondernemingsraadswerk heeft u veel te maken met emoties. Goede argumentatie en het tactisch sturen van besluitvorming is dan noodzakelijk. Bij dit proces is ondersteuning juist welkom. Mijn ervaring is dat u deze ondersteuning bij Unie Services vindt”.

Advisering aan de Ondernemingsraad training:

“Dankzij de werksessies en het adviesrapport hebben wij de bestuurder kunnen laten inzien dat er ook andere alternatieve zijn, voor het door hem voorgestelde plan. Voor ons is dit een mooi voorbeeld van de belangrijke rol die u als OR kunt en hoort te hebben”.

Knipkaart en Leaflet US algemeen:

Statements van klanten:   ”Als ondernemingsraad hebben wij er moeite mee om de achterban te bereiken, laat staan op één lijn te krijgen. Gelukkig  hebben wij via Unie Services een training ‘Communicatie met de achterban’ gevolgd. Hierdoor hebben we in ieder geval het contact met onze collega’s verbeterd.”

WOR training:

Peter K.: “Als beginnend OR lid wilde ik geïnformeerd worden over de WOR en de toepassing daarvan. Deze training heeft mijn inzicht duidelijk vergroot”.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

T : 0345 - 851 444
E: orsupportdesk@unieservices.nl